Matka itseeni

Elämä on matka. Minun tehtäväni on varmistaa että opin tällä matkallani kaiken mahdollisen mitä sieluni on tänne tullut oppimaan, kasvaakseen ja voimistuakseen henkisellä matkallaan.
💖 Tervetuloa mukaan matkalleni 💖
-Sirpa-


Visualisoinnista ei nimittäin turhaa puhuta, se mitä manifestoit, sitä saat. Ja jos manifestointisi on negatiivissävytteinen, ymmärtäähän sen mikä lopputulema silloin on.

Sain 48 vuotiaana ADHD diagnoosin.!🙄
Virallinen diagnoosi taitaa kuulua selkeä ADHD, painottuen vahva asteisesta ADD-piirteisen aktivaatio tarkkaavuusongelman tyyppipiirteisiin. Tai jotain siihen suuntaan..🙄


”Henkiparannuksella tarkoitetaan energiahoitomuotoa, jossa henkiparantaja kanavoi universaaleista lähteistä tulevia parannusenergioita hoidettavalle.

Näitä asioita en halua nähdä tv:stä tai lukea lehdistä. Mutta silti niiltä ei voi ummistaa silmiään. Ei kääntää selkäänsä ja ajatella, että sillä tavalla kaikki vain katoaa.

Tilataidetta

21.03.2024

Sain noin vuosi sitten ihanan tehtävän, vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa tilataideteoksen oviaukkoon joka oli poistettu käytöstä. Työn alussa tiesin sisimmässäni vain, että siihen tulee tulla iso puu. Lähdin tekemään työtä ylhäältä alaspäin, kaikki asiat vain jäsentyivät alustalle työn edetessä, sen suurempia miettimättä. Tunnen olleeni...

Mummiin ja pappaan, sekä tuohon aiemmassa Sielunmaisemaa osiossa kertomaani Oulujärven paikkaan, liittyy myös vahvasti tontut. Heidän tarinoitaan saunatontuista olen kuunnellut lapsuuteni ja siksipä olikin päivänselvää että saunatontut tulevat olemaan yksi yritykseni vakiohahmoista. Itse asiassa tajusin tuon yhteyden vasta kauan aikaa myöhemmin kun...

Kuolema

29.02.2024

Jokainen meistä kokee elämässään surua. Luopumisen tuskaa, menetyksen polttavaa kipua rinnassa, kaipausta ja ikävää pois siirtyneistä.
Kuolema on läsnä ihan jokaisen elämässä, jossain vaiheessa se saa meistä jokaisen miettimään elämän rajallisuutta. Kuolemalta ei välty kukaan, koska jos jokin asia elämässä on varmaa, se on syntymä ja se on kuolema....

Sitten syntyi Peikkotytön elämää -kuvasarja. Keijun kepeys vaihtuu Peikkotytössä maanläheiseen, jalat tukevasti maassa elämään nojaavaksi rakastettavaksi hahmoksi, joka osaa keppostella mutta on pohjimmiltaan lämmin ajattelija.