Mitä on henkiparannus?

13.05.2024
Tiedätkö mitä henkiparannus on?


”Henkiparannuksella tarkoitetaan energiahoitomuotoa, jossa henkiparantaja kanavoi universaaleista lähteistä tulevia parannusenergioita hoidettavalle. 

Henkiparannus on hyvin monitasoisesti vaikuttava hoitomuoto ja sillä voidaan hoitaa sekä fyysisiä että psyykkisiä asioita. Se on äärettömän voimallinen hoitomuoto myös kehotraumojen hoidossa.
Henkiparannusta voidaan tehdä niin lähihoitona kuin kaukohoitonakin, koska energia välittyy aina henkimaailman ohjaamana hoidettavaan.”


Nooh, tässä niin sanottu virallinen osio. Henkilökohtaisesti, ja näin itse parantajana, voin kertoa, että itse hämmästyn edelleen jokaisen hoitokerran jälkeen. Hämmästyn ja ihastun, sitä rakkaudellista ja niin hyväntahtovaa tapaa jolla henkimaailma ihan jokaista meistä haluaa hoitaa.

Pyydän aina parannusenergiaa hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi, ja jätän sinne viisaampien haltuun sen mitä se itse kullekin juuri sillä hetkellä tarkoittaa. Minun ei tarvitsekaan tietää, minä vain luotan siihen, että näin tulee tapahtumaan. Että hoidettava saa mukaansa juuri sitä mitä hän tarvitsee. Henkimaailma sen tietää parhaiten, jopa paremmin kuin me itse.

Ja jotkin asiathan on meidän karmaamme etukäteen kirjoitettu, tämä on hyvä tiedostaa, niihin ei mitkään voimat pysty vaikuttamaan. Mutta siltikin voidaan henkiparannuksella hoitaa mm kipuja, turvotuksia, hoitojen aiheuttamia oireita. Helpottamaan oloa.

Olen saanut olla toteuttamassa myös henkikirurgiaa, missä toimimaton, jäykistynyt peukalo saatiin henkimaailman äärettömän ammattitaidon avulla liikkuvaksi jälleen. Kiitollinen, että he luottivat tämän kunniatehtävän minulle. 

Tahtotilani on auttaa, ja joka päivä vaalin uskollisuuttani heille, kun he valitsivat minut yhdeksi heidän parantajistaan. Kanavaksi ja yhteydeksi henkimaailman sekä meidän välille.