Minä

Minä olen Sirpa Raitimo, suurella sydämellä työtäni tekevä taiteilija, valokuvaaja ja runoilija. Henkimaailma on elämässäni myös tärkeässä roolissa, rakkaan perheeni ja luonnon lisäksi.
Minä olen Sirpa Raitimo, suurella sydämellä työtäni tekevä taiteilija, valokuvaaja ja runoilija. Henkimaailma on elämässäni myös tärkeässä roolissa, rakkaan perheeni ja luonnon lisäksi.

"Elämäni on näkemistä.
 
Se on kokemista.
 
Se on tuntemista.
 
Aistimista joka solulla
ja kaikilla aisteilla.
Rakastamista.

Tämän kaiken,
 nuo kaikki kasvattavat tunteet,
 tuon voimauttavan energian,
 minä jaan sinulle.
 Taiteeksi, runoiksi, kuviksi.
 Hyvää mieltä tuoviksi asioiksi.

Viesteiksi jotka helpottavat.
 
Energioiksi jotka parantavat."


Hei! Olen Sirpa Raitimo, suurella sydämellä työtäni tekevä taiteilija, valokuvaaja ja runoilija sekä henkinen ohjaaja. Olen kovan koulun elämässäni käynyt päästäkseni tähän pisteeseen. Löytääkseni tieni sydämeeni, omaan voimaani. On tarvittu monta nahan luontia, monta tuhkasta nousua, halua eheytyä, tulla kokonaiseksi. Löytää oma paikkansa.

Nyt voin vihdoin todeta löytäneeni sen. Saan tehdä työtä jota rakastan ja joka antaa minulle joka päivä enemmän. Saan tuoda taiteellani iloa ja hyvää mieltä, voimauttaa. Meediona ja henkiparantajana voin auttaa ja tuoda lohtua. Helpotusta surutyöhön, ymmärrystä henkimaailman läsnäoloon. Välittää rakastavaa energiaa ja viestejä.


Luonto on minulle tärkeässä roolissa. Luonto eheyttää, luonto voimauttaa. Juurruttaa paikoilleen, maadoittaa hetkeen. Siksipä luonto ja luonnonhenget kuten peikot, keijut ja tontut näyttelevät pääroolia monissa teoksissani.


Kiitos rakkaalle perheelleni, he tukivat ja mahdollistivat tämän polkuni. Sydämeni on aina teidän. 💖