Ystävä ja arjen apu

Ystävä ja arjen apu- palvelu
Ystävä ja arjen apu- palvelu

Minulle on tärkeää tehdä merkityksellistä työtä. Kun minulle avautui mahdollisuus alkaa toteuttamaan hoivapalvelua ikäihmisille, en miettinyt hetkeäkään. 

Niin moni kaipaa lähelleen ihmistä joka aidosti ottaa hänen tarpeensa huomioon. Auttaa arjen toiminnoissa, on lähellä, kuuntelee ja juttelee.

Haluatko käydä vaikka ulkoilemassa, syömässä kesäiset jäätelöt, istumassa puiston penkillä ja ihastelemassa maailman menoa. Tai mitä ikinä se mielekäs tekeminen Sinulle sitten onkaan! Teatteria, elokuvia, taidetta ja askartelua.. Niin paljon on nähtävää ja koettavaa!

Jokainen kokee ikääntymisen omin tavoin. Siksipä näen tärkeäksi aidon läsnäolon ja kuuntelemisen, että jokainen ihminen voi tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Kokea olevansa merkityksellinen ja tärkeä, elämäntilanteestaan riippumatta. Tuntea itsensä tarpeelliseksi ja elämänsä mielekkääksi. Saada mahdollisuuden toteuttaa itseään.

Hyvän elämänlaadun lisäksi tulee huomioida myös toimiva arki. Niin, että ikäihmiset voisivat selviytyä ja asua omassa kodissaan itsenäisesti mahdollisimman pitkään. Säilyttää aktiivisuuden ja hyvän toimintakyvyn, sosiaaliset suhteet ulkomaailmaan, ystäviin ja sukulaisiin. Tai palvelukodissa asuvana saada säännöllistä juttuseuraa ja päästä ulkoilemaan turvallisesti, saada virikkeitä ja aktiviteetteja. 

Tässä kaikessa haluan olla mukana, Sinun matkallasi.

Mikäli Sinä tai läheisesi koette arvoni ja näkemykseni sopiviksi, olkaa ihmeessä yhteydessä niin sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää. Pääsääntöisesti teen kuukausisopimuksia, mutta kysäise ihmeessä vaikka tarpeesi olisi lyhytaikainenkin.
Palveluni on kotitalousvähennyskelpoista.