Henkinen ohjaus

Elämä ohjasi minut kohtaamaan itseni, pakotti katsomaan totuutta silmiin, havahdutti etsimään puuttuvan palasen. Ja se puuttuva palanen oli henkimaailma joka vihdoin täydensi minut. 

💖 Kiitos, kiitos, kiitos. 💖

Olen meedio ja henkiparantaja, toimin rakastavan henkimaailman viestien ja energioiden välittäjänä.
✨✨✨ 
Aina keskiviikkoisin teen yksityismeedioistuntoja ja henkiparannusta hoitohuoneellani Valon Vintillä, Oulussa Karjasillalla, Ketokatu 8.
💖 Sovi aika etukäteen 💖

"Tuo kaunis valkoinen höyhen, poskeani kevyesti sipaisi ja olkapäälleni laskeutui. Enkelin siivestä irronnut lie, se viestinsä korvaani kuiskasi eikä paluuta entiseen ollut." -Viesti henkimaailmasta-
"Tuo kaunis valkoinen höyhen, poskeani kevyesti sipaisi ja olkapäälleni laskeutui. Enkelin siivestä irronnut lie, se viestinsä korvaani kuiskasi eikä paluuta entiseen ollut." -Viesti henkimaailmasta-

Meedio

Tervetuloa kokemaan hyvän henkimaailman rakkaudellinen läsnäolo. Tuon viestiä ja ohjausta edesmenneiltä läheisiltänne, jossa myös henkimaailman parantava ja voimauttava energia on vahvasti mukana. 


Teen yksityismeedioistuntoja jotka on mahdollista pitää myös etänä esim videopuheluna, tai livenä Oulun alueella Valon Vintillä Ketokatu 8, erikseen sovittavissa myös mahdollisesti muualle. 

Hinta 50€ (n. 1 h)


Yleisömeediotilaisuuksia ryhmille tilauksen mukaan, sovitaan aina tapauskohtaisesti. 

Hinta 20-30€ henk. riippuen ryhmän koosta jne.


Ole yhteydessä niin sovitaan yksityiskohdista. 💖

sirparaitimoart@gmail.com tai 0400-374189

"Siipeni levitin suojaksesi. Tarjosin turvaa, tarjosin lohtua parantavaa. Jäin vierellesi. En koskaan lähtenyt pois."   -Viesti henkimaailmasta-
"Siipeni levitin suojaksesi. Tarjosin turvaa, tarjosin lohtua parantavaa. Jäin vierellesi. En koskaan lähtenyt pois." -Viesti henkimaailmasta-

Henkiparantaja

Henkiparannuksella tarkoitetaan parannusmuotoa, jossa käytetään henkisistä lähteistä tulevia voimia ja energioita, joita kanavoidaan henkiparantajan kautta parannettavalle. Henkiparannusta voidaan tehdä kontaktiparannuksena tai kaukoparannuksena. Molemmissa parannusmuodoissa parannusopas ohjaa parantavan energian henkiparantajan kautta parannettavaan. 

Kontaktiparannuksessa sekä henkiparantaja että parannettava ovat samassa paikassa samanaikaisesti läsnä.

Kaukoparannuksessa parannettava ei ole fyysisesti läsnä. Tässä parannusmuodossa energia siirtyy parannettavaan henkimaailman ohjaamana samalla tavalla vaikka henkilö ei olekaan samassa tilassa. 

Molemmat parannusmuodot ovat yhtä tehokkaita.

-Henkiparannustilaisuus: 10€ henkilö, kontaktiparannusta yhteistilaisuudessa. 
-Henkiparannus varatulla ajalla: 20€ henk/ 20 min. Hoitohuoneeni sijaitsee Valon Vintillä, Ketokatu 8, Oulun Karjasillalla. 

Kroonisiin tai vaikeisiin tiloihin, ja esim ylläpitohoitona suositeltavaa säännölliset parannushoidot joko kerran viikossa tai kaksi kertaa kuukaudessa.


Kerron mielelläni sinulle lisää, ole rohkeasti yhteydessä. Katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. 💖

sirparaitimoart@gmail.com tai 0400-374189