Henkinen ohjaus

Elämä ohjasi minut kohtaamaan itseni, pakotti katsomaan totuutta silmiin, havahdutti etsimään puuttuvan palasen. Ja se puuttuva palanen oli henkimaailma joka vihdoin täydensi minut. 

💖 Kiitos, kiitos, kiitos. 💖

Olen meedio ja henkiparantaja, toimin rakastavan henkimaailman viestien ja energioiden välittäjänä.
✨✨✨ 
Teen yksityismeedioistuntoja ja henkiparannusta hoitohuoneellani Valon Vintillä,
 Oulussa Karjasillalla, Ketokatu 8.
Mahdollisuus myös etäistuntoihin ja -hoitoihin.
💖 Sovi aika etukäteen 💖

"Tuo kaunis valkoinen höyhen, poskeani kevyesti sipaisi ja olkapäälleni laskeutui. Enkelin siivestä irronnut lie, se viestinsä korvaani kuiskasi eikä paluuta entiseen ollut." -Viesti henkimaailmasta-
"Tuo kaunis valkoinen höyhen, poskeani kevyesti sipaisi ja olkapäälleni laskeutui. Enkelin siivestä irronnut lie, se viestinsä korvaani kuiskasi eikä paluuta entiseen ollut." -Viesti henkimaailmasta-

Meedioistunnot

Tervetuloa kokemaan hyvän henkimaailman rakkaudellinen läsnäolo. Meediona toimin kanavana henkimaailman ja maanpäällisen näkyvän välillä. Tuon viestiä ja ohjausta henkimaailmasta, teidän omilta edesmenneiltä läheisiltä, sukulaisilta ja tuttavilta. Meedioistunnoissa vallitseva ilmapiiri on rakastavan lämmin ja voimauttava, henkimaailman parantava energia on aina läsnä. Meedioistunnoissa ei ole mitään pelättävää.
 
”Kuolema on vain siirtymistä elämään toisella tasolla.”


Teen yksityismeedioistuntoja jotka on mahdollista pitää myös etänä esim videopuheluna, tai livenä Oulun alueella Valon Vintillä Ketokatu 8, erikseen sovittavissa myös mahdollisesti muualle.

Hinta 60€ / 50 min, 45€ / 30 min. 


Yleisömeediotilaisuuksia ryhmille tilauksen mukaan, sovitaan aina tapauskohtaisesti. Voit tilata minut juhliisi tai järjestää muuten vain oman yksityisen ryhmämeedioistunnon. Voidaan myös miksailla meedioistuntoja, meditaatioita ja henkiparannusta.

Hinta 20-45€ henk. riippuen ryhmän koosta ja muista hintaan vaikuttavista seikoista.


Ole yhteydessä niin sovitaan yksityiskohdista. 💖

sirparaitimoart@gmail.com tai 0400-374189

"Siipeni levitin suojaksesi. Tarjosin turvaa, tarjosin lohtua parantavaa. Jäin vierellesi. En koskaan lähtenyt pois."   -Viesti henkimaailmasta-
"Siipeni levitin suojaksesi. Tarjosin turvaa, tarjosin lohtua parantavaa. Jäin vierellesi. En koskaan lähtenyt pois." -Viesti henkimaailmasta-

Henkiparannus eli Healing

Henkiparannuksella eli healingilla tarkoitetaan energiahoitomuotoa, jossa henkiparantaja kanavoi universaaleista lähteistä tulevia parannusenergioita hoidettavalle.

Henkiparannus on hyvin monitasoisesti vaikuttava hoitomuoto ja sillä voidaan hoitaa sekä fyysisiä että psyykkisiä asioita. Se on äärettömän hyvä hoitomuoto myös kehotraumojen hoidossa.

Henkiparannusta voidaan tehdä niin lähihoitona kuin kaukohoitonakin, koska energia välittyy aina henkimaailman ohjaamana hoidettavaan. Molemmat parannusmuodot ovat yhtä tehokkaita. 

Hinnat hoitohuoneella: 
 *65€ / 45 min 
 (hoito 30 min ja keskustelulle aikaa n 15 min)
 *30€ / 20 min
 (hoito 15 min ja keskustelulle aikaa n 5 min)

 *3x45 min hoitopaketti hintaan 170€ (norm. 195€)
 *5x45 min hoitopaketti hintaan 275€ (norm. 325€)

Hoitohuoneeni sijaitsee Valon Vintillä, Ketokatu 8, Oulun Karjasillalla. Mahdollisuus myös etähoitoihin.
 
Hinnat etänä:
 *30€ / n.20 min

Hox! Järjestän myös ryhmille Henkiparannustilaisuuksia. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän oma tilaisuutenne!


Kerron mielelläni sinulle lisää, ole rohkeasti yhteydessä. Katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. 💖

sirparaitimoart@gmail.com tai 0400-374189