Ruusukvartsi riipus (ilman ketjua)

Ruusukvartsi riipus (ilman ketjua)  Kiven pituus n. 3,5cm, kokonaispituus n .4,5cm.
Jokainen koru on kivensä ansiosta hieman erilainen, valitsen intuitiivisesti juuri Sinulle.
 

Ruusukvartsi on sydänchakran lempeä tasapainottaja. Sitä kutsutaan usein rakkauden kiveksi tai sydämen kiveksi, sillä se säteilee ympärilleen rakkautta ja empaattista energiaa. Ruusukvartsilla on rauhoittavaa ja lohduttavaa voimaa ja se on hyvä tuki erilaisten pelkojen ja surun tunteiden käsittelyssä.

Ruusukvartsi on kvartsin vaaleanpunainen muoto. Hennon vaaleanpunaisen värinsä se saa mangaanista, titaanista tai raudasta. Ruusukvartsi on tunnettu rakkauden kivenä jo satojen ellei tuhansien vuosien ajan ja yhä edelleen se symboloi ehdotonta rakkautta sekä itseä että ympärillä olevia kohtaan. Ruusukvartsi avaa sydänchakran ja on sen kautta yhteydessä rakkauteen kaikkea elollista kohtaan.

Jos etsit elämääsi lisää harmoniaa ja kaipaat tukea itsetuntosi kehittämiseen ja itsesi kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen, ruusukvartsi on sopiva kiviapulainen. Se antaa kantajalleen rauhaa ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen. Ruusukvartsin energia rohkaisee myös itsestään huolehtimiseen ja armollisuuteen. Ennen kaikkea se rohkaisee rakastamaan omaa itseä ehdoitta ja sen myötä avautumaan myös ympäriltä tulevalle rakkaudelle.

Ruusukvartsi kerää itseensä herkästi erilaisia ympäristöstä tulevia energioita. Siksi se tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen energia palautuu alkuperäiselle tasolle ja jotta kivi voi toimia korkeimmalla tasollaan.

9,00 €