Kuolema

29.02.2024
Jokainen meistä kokee elämässään surua. Luopumisen tuskaa, menetyksen polttavaa kipua rinnassa, kaipausta ja ikävää pois siirtyneistä.
Kuolema on läsnä ihan jokaisen elämässä, jossain vaiheessa se saa meistä jokaisen miettimään elämän rajallisuutta. Kuolemalta ei välty kukaan, koska jos jokin asia elämässä on varmaa, se on syntymä ja se on kuolema. 


Minä ajattelen, että kuoleminen on vain siirtymistä elämään toisella tasolla. Tämä on minun ajatukseni, sen ei tarvitse olla sinun. Se, miksi tulin tänne puhumaan kuolemasta on, että minulle se edustaa jotain kaunista ja puhdasta. Olen saanut kunnian olla läsnä monien pois siirtyvien elämän toisessa tärkeässä hetkessä, auttaa ja tukea heitä tuolla matkallaan. Se, kun tunnet kuinka kivut ja aika katoaa pois, tuossa hetkessä on kaikki, ja vain sillä on merkitystä.

Tätä on työni meediona. Saattaa ihmisiä viimeiselle matkalleen ja jossain vaiheessa tuoda heitä kertomaan kuulumisiaan ja ohjaustaan tänne jääneille. Välittää parantavaa ja rakastavaa energiaa.

Tämä on minun työni, kutsumukseni ja rakastan sitä kaikkea mitä se edustaa. Että saan auttaa🦋Sinua.