Hyvänmielen saunatontut

21.03.2024

Mummiin ja pappaan, sekä tuohon aiemmassa Sielunmaisemaa osiossa kertomaani Oulujärven paikkaan, liittyy myös vahvasti tontut. Heidän tarinoitaan saunatontuista olen kuunnellut lapsuuteni ja siksipä olikin päivänselvää että saunatontut tulevat olemaan yksi yritykseni vakiohahmoista. Itse asiassa tajusin tuon yhteyden vasta kauan aikaa myöhemmin kun muistin pappani tarinat. Kuinka luonnolliselta tämä jatkumo tuntuikaan! He ovat kaikki omia uniikkeja yksilöitään, omia persooniaan, heillä on kaikilla oma tehtävänsä. Käsin tehtyjä, yksikään ei ole täysin samanlainen. Heissä on niin vastustamaton hyvän energia, heidän näkemisensä saa ihmiset hymyilemään ja voimaan paremmin, että olenkin nimennyt heidät Hyvänmielen saunatontuiksi. Tiedän monen sijoittaneen heitä kodissaan muuallekin kuin saunaan; työpöydälleen, yöpöydälle hyvää unta tuomaan, lyhtyyn somisteeksi valojen kanssa. Vieraslahjaksi, mökkituliaisiksi, tupaantuliaisiksi, häälahjaksi, varpajaisiin.. 

Koen, että yhteys on aina jossain muualla heitä tehdessäni, niin paljon heihin tulee käsistäni eloa ja sielukkuutta. Ja koska parantaja olen, myös parantavaa energiaa.

Tähtitonttu tuo mukanaan rajoittamatonta uskoa parempaan, sielun matkaan galaksien halki, ikuisen tähtitaivaan. Rakastavaiset luonnollisesti pyyteetöntä ja kaikkivoipaa rakkautta mm. ystävyksille, jo kauan kumppaneina olleille tai vasta rakastuneille. Sydäntonttu hyväilee sydänchakraasi, luo rakkauden ilmapiirin niin itseesi kuin muihin ihmisiin, ja elämään ylipäänsä. Lehtitonttu on yksi uusimmista tulokkaista joka tuo luontoyhteyden kotiisi, se maadoittaa ja voimauttaa. Tässä vain muutaman mainitakseni.