Energiayhteys

06.02.2023
SirpaRaitimo Art, lyijykynätyö
SirpaRaitimo Art, lyijykynätyö

Huomasin myös, että kun piirsin tilaustöitä eläimistä, esimerkiksi koirien muotokuvia, tajusin keskustelevani näiden koirien kanssa, tunsin heidän energioitaan. Huomasin, että piirtäessäni heitä, välitin parantavaa energiaa. Selvisi erästä muotokuvaa luovuttaessani, että koirat olivat myös tunteneet minun energiani. Olimme kuin vanhoja tuttuja, he nauttivat läheisyydestäni vaikka olivat normaalisti arkoja vieraille. Mutta mehän emme olleetkaan enää vieraita, olimme olleet samoissa energioissa parisen viikkoa! Ja toisen koiran alakulo oli hellittänyt, tunsinkin tuon energian muutoksen hänessä piirustuksen edetessä. 

Tämä oli itselle iso hetki. Tajusin että pystyn tekemään energiahoitoja myös eläimille. Henkiparannus on minussa niin vahvasti, henkimaailma läsnä koko ajan, että parannusenergia on lähes automaattista.

Taiteen kautta voi siis todellakin välittää energiaa! Parantavaa, eheyttävää voimaa, hyvää ja iloista mieltä. Ajattelen myös että näihin eläimiin mitä piirrän liittyy voimakkaasti omistajansa energiat, joten parantava voima välittyy myös ympärillä olijoihin. 💖